• info@indianlightfoundation.org
  • +31647031921
unlimited

Schooltassen

Met de financiële ondersteuning van Triodos Foundation (Tante Pop Fonds) zijn er in 2020 en 2021 in totaal 1000 schooltassen ingekocht en uitgedeeld in Suriname. Ouders en leerlingen van de Hindoe basisscholen in Nederland hebben meegeholpen om de schooltassen te vullen met schoolbenodigdheden. De schooltassen worden veelal in de districten uitgedeeld aan arme kinderen. Voor dit project werken wij nauw samen met vooraf geselecteerde plaatselijke scholen en organisaties.

In de dorpen Abenaston, Nieuw Aurora, Guyaba, Semoisie en Amakkakondre in het binnenland van Suriname hebben wij 150 schoolkinderen kunnen voorzien van lesmaterialen. Dit project wordt gesteund door een groep enthousiaste donateurs en organisaties en daar zijn we uiteraard heel blij mee. We zijn er extra trots op dat het NOS Jeugdjournaal aandacht heeft besteed aan ons project. Voor de komende jaren zijn wij weer op zoek naar sponsoren. Doet u mee?

Personal Info

U kunt uw bijdrage voor de projecten overmaken naar rekeningnummer NL36 INGB 0004171536 t.n.v. Stichting ILF o.v.v. uw naam en de naam van het project waar u voor wilt doneren.

Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Stichting Indian Light Foundation is door de Belastingdienst aanwezen als ANBI. Een gift aan een ANBI mag u onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de inkomstenbelasting.

www.indianlightfoundation.org/anbi-status

Vondelpark 20
1567 HC
Assendelft
Nederland

info@indianlightfoundation.org
Mobile: +31 647 03 19 21

You can transfer your contribution for the projects to account number NL36 INGB 0004171536 in the name of Stichting ILF , with your name and the name of the project you want to donate for. Your tax-deductible donation is greatly appreciated!

Donation Total: €100,00