#TogetherWeCan

Wilt u doneren?

Notice: Test mode is enabled. While in test mode no live donations are processed.

U kunt uw bijdrage voor de projecten overmaken naar rekeningnummer NL36 INGB 0004171536 t.n.v. Stichting ILF o.v.v. uw naam en de naam van het project waar u voor wilt doneren. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Stichting Indian Light Foundation is door de Belastingdienst aanwezen als ANBI. Een gift aan een ANBI mag u onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de inkomstenbelasting. www.indianlightfoundation.org/anbi-status

Wilt u structureel een bijdrage leveren aan de projecten van Stichting Indian Light Foundation? Neem dan contact met ons op en samen bespreken wij uw wensen.

Met uw donatie kunnen wij nog meer vrouwen en kinderen in India en Suriname steunen, die minder bedeeld zijn in de samenleving. Uw donatie draagt bij aan hun welzijn; we leren vrouwen om meer grip te krijgen op hun leven en de kinderen bieden we een kans op een betere toekomst. Want ieder mens heeft recht op een goed bestaan, vinden wij. Zo maken we samen met u het verschil en bouwen wij aan een betere samenleving.

Personal Info

U kunt uw bijdrage voor de projecten overmaken naar rekeningnummer NL36 INGB 0004171536 t.n.v. Stichting ILF o.v.v. uw naam en de naam van het project waar u voor wilt doneren.

Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Stichting Indian Light Foundation is door de Belastingdienst aanwezen als ANBI. Een gift aan een ANBI mag u onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de inkomstenbelasting.

www.indianlightfoundation.org/anbi-status

Vondelpark 20
1567 HC
Assendelft
Nederland

[email protected]
Mobile: +31 647 03 19 21

You can transfer your contribution for the projects to account number NL36 INGB 0004171536 in the name of Stichting ILF , with your name and the name of the project you want to donate for. Your tax-deductible donation is greatly appreciated!

Donation Total: €100,00