• info@indianlightfoundation.org
  • +31647031921

U kunt uw bijdrage voor de projecten overmaken naar rekeningnummer NL36 INGB 0004171536 t.n.v. Stichting ILF o.v.v. uw naam en de naam van het project waar u voor wilt doneren. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Stichting Indian Light Foundation is door de Belastingdienst aanwezen als ANBI. Een gift aan een ANBI mag u onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de inkomstenbelasting. www.indianlightfoundation.org/anbi-status

 

Wilt u structureel een bijdrage leveren aan de projecten van Stichting Indian Light Foundation? Neem dan contact met ons op en samen bespreken wij uw wensen.

Met uw donatie kunnen wij nog meer vrouwen en kinderen in India en Suriname steunen, die minder bedeeld zijn in de samenleving. Uw donatie draagt bij aan hun welzijn; we leren vrouwen om meer grip te krijgen op hun leven en de kinderen bieden we een kans op een betere toekomst. Want ieder mens heeft recht op een goed bestaan, vinden wij. Zo maken we samen met u het verschil en bouwen wij aan een betere samenleving.