• info@indianlightfoundation.org
  • +31647031921

Voor onze projecten in Suriname en India zijn wij grotendeels afhankelijk van giften van particulieren en sponsors. Alle donaties -groot of klein, eenmalig of regelmatig- zijn van harte welkom. Wist u dat er nog een andere mogelijkheid is om de Indian Light Foundation te blijven steunen? U kunt (een deel van) uw nalatenschap aan ons schenken. Daarmee maakt u het mede mogelijk dat wij onze projecten veiligstellen voor de toekomst en de mensen die het zo hard nodig hebben, kunnen blijven helpen.

Nalaten aan een goed doel kan alleen met een testament, dat door een notaris is opgemaakt. Een eigen verklaring of zelfgeschreven document is niet voldoende. Er zijn enkele keuzes om over na te denken. Zo kunt u ons tot mede-erfgenaam benoemen of u kunt ons bijvoorbeeld een vast bedrag of een bepaald goed schenken in de vorm van een legaat.

Omdat wij door de belastingdienst als ANBI zijn benoemd, hoeven wij over een nalatenschap geen erfbelasting te betalen. Zo komt uw bedrag volledig ten goede aan de projecten die u wilt blijven steunen.

Overweegt u een nalatenschap aan een goed doel? Bel of mail ons, dan beantwoorden wij graag al uw vragen.  

“Laat uw steun van blijvende waarde zijn 

voor kansarme vrouwen en kinderen

in Suriname en India.”