• info@indianlightfoundation.org
  • +31647031921
vision-mission

Visie

Missie

De stichting Indian Light Foundation (ILF) vindt dat vrouwen in onderontwikkelde en achtergestelde gebieden de gelegenheid moeten krijgen om een economisch onafhankelijk en daarmee menswaardig bestaan op te bouwen. Met goed onderwijs in combinatie met kleinschalige werkgelegenheidsprojecten kunnen vrouwen structureel bouwen aan een betere maatschappij en een goede toekomst voor hun gezin. Ons motto is: in een samenleving waar het goed gaat met vrouwen, gaat het goed met kinderen. 

Indian Light Foundation streeft ernaar organisaties, bedrijven en mensen in Suriname, India en Nederland op een duurzame manier met elkaar te verbinden. In deze internationale samenwerking geven wij vrouwen die tussen wal en schip vallen steun in de rug. Die steun is tijdelijk, maar duurzaam van aard: we stellen vrouwen ermee in staat een zelfstandig leven op te bouwen binnen hun eigen gemeenschap. Daar waar het hard nodig is, biedt Indian Light Foundation ook noodhulp.

    ONZE KERNWAARDE: BENUT DE KRACHT VAN DE LOKALE SAMENLEVING!

  • Indian Light Foundation zet zich in voor vrouwen in India en Suriname die in een sociaal zwakke positie verkeren

  • Wij hebben een passie voor het verbeteren van de leefomstandigheden van deze minder draagkrachtige vrouwen en hun kinderen

  • Dit realiseren we met kleinschalige projecten die een duurzame impact hebben op de lokale samenleving