• info@indianlightfoundation.org
  • +31647031921
unlimited

Geitenhouderij

In Amalapuram (in Andhra Pradesh, Oost-India) steunt Stichting Indian Light Foundation een groep Dalitvrouwen met structurele hulp. Het leven van Dalitvrouwen, ook wel ‘onaanraakbaren’ genoemd, is zwaar en kent veel uitdagingen want de vrouwen worden beschouwd als laagste groep in de Indiase samenleving.

Een goede manier om deze vrouwen te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen en een beter bestaan op te bouwen, is door middel van geiten houden. Wij geven de vrouwen elk twee geiten en leren ze hoe ze er goed voor kunnen zorgen. De geiten leveren de vrouwen wat extra inkomen op en een eerste stap op weg naar meer economische zelfstandigheid. We werken in Amalapuram samen met HVWA, een betrouwbare lokale organisatie die door vrouwen gerund wordt. De komende periode willen we het geitenproject uitbreiden en nog 80 vrouwen de kans geven mee te doen. Dat lukt ons alleen met uw steun!

Personal Info

U kunt uw bijdrage voor de projecten overmaken naar rekeningnummer NL36 INGB 0004171536 t.n.v. Stichting ILF o.v.v. uw naam en de naam van het project waar u voor wilt doneren.

Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Stichting Indian Light Foundation is door de Belastingdienst aanwezen als ANBI. Een gift aan een ANBI mag u onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de inkomstenbelasting.

www.indianlightfoundation.org/anbi-status

Vondelpark 20
1567 HC
Assendelft
Nederland

info@indianlightfoundation.org
Mobile: +31 647 03 19 21

You can transfer your contribution for the projects to account number NL36 INGB 0004171536 in the name of Stichting ILF , with your name and the name of the project you want to donate for. Your tax-deductible donation is greatly appreciated!

Donation Total: €100,00