• info@indianlightfoundation.org
  • +31647031921
Corona/COVID-19 Hulp
unlimited

Corona/COVID-19 Hulp

Voor de mensen in Suriname en India die gedupeerd waren door COVID-19, hebben we speciale noodhulpacties opgezet. In Amalapuram (India) hebben wij samen met Wilde Ganzen en een aantal donateurs 100 gezinnen kunnen voorzien van voedselpakketten met rijst, meel, erwten, suiker, zout, olie, uien, knoflook, suiker en thee. Ook een aantal gezinnen die in de problemen raakten door overstromingen in Bodasakurru, Kotipalli, Yenugula Kotipalli (district Oost Gadavari) hebben wij kunnen helpen met een voedselpakket voor een maand.

Voor Suriname is er in Nederland geld bijeengebracht voor 1000 voedselpakketten. De pakketten zijn uitgedeeld aan de sociaal zwakkeren en gepensioneerden in de districten Nickerie, Wageningen, Saramacca, Coronie, Blauwgrond en Commewijne. In de voedselpakketten zaten eerste levensbehoeften zoals rijst, meel, suiker, blikjes waren en olie. De Sociale Dienst in Suriname heeft ons geholpen met een namenlijst, zodat de pakketten bij de mensen terecht kwamen, die het heel hard nodig hadden. Deze noodhulp heeft veel betekend voor de gemeenschap.

Personal Info

U kunt uw bijdrage voor de projecten overmaken naar rekeningnummer NL36 INGB 0004171536 t.n.v. Stichting ILF o.v.v. uw naam en de naam van het project waar u voor wilt doneren.

Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Stichting Indian Light Foundation is door de Belastingdienst aanwezen als ANBI. Een gift aan een ANBI mag u onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de inkomstenbelasting.

www.indianlightfoundation.org/anbi-status

Vondelpark 20
1567 HC
Assendelft
Nederland

info@indianlightfoundation.org
Mobile: +31 647 03 19 21

You can transfer your contribution for the projects to account number NL36 INGB 0004171536 in the name of Stichting ILF , with your name and the name of the project you want to donate for. Your tax-deductible donation is greatly appreciated!

Donation Total: €100,00