• info@indianlightfoundation.org
  • +31647031921
Contact Info
Anita Hanoeman
Voorzitter

 

Sinds het overlijden van mijn vader, de grondlegger van het gedachtegoed van Stichting ILF, probeer ik zijn visie op het leven uit te dragen. Wij streven naar een wereld waarin wij onze welvaart delen met ruimte voor diversiteit in een bloeiende gemeenschap. Al ruim 20 jaar dragen wij hieraan bij met projecten voor achtergestelde vrouwen en kinderen in Suriname en India en met het promoten van de Indiase cultuur in Nederland.

Het leven is een grote strijd en niet altijd even mooi, dat is voor mij een gegeven. Omdat ieder mens recht heeft op een goed leven, zet ik mij heel graag in om de mensen om mij heen enthousiast en bewust te maken om te delen van onze overvloed. Zo kunnen we samen de sociaal zwakkeren helpen. Ik ben dankbaar voor het fijne team van vrijwilligers om me heen. Het zijn bevlogen mensen, die net als ik een passie hebben voor delen en helpen.

Ik hoop met Stichting Indian Light Foundation nog veel projecten te kunnen ondersteunen, voor de mensen die het heel hard nodig hebben. Daarvoor is de betrokkenheid van sponsors, donateurs en belangstellenden van groot belang. Ik nodig u van harte uit om mee te doen en onze projecten te steunen!